0
Nu ai produse in cos.

0

Tel: 0787 896 701/ 0744 660 905 /0787 894 169

Mai multe poze

STINGATOR PORTATIV PRESURIZAT PERMANENT CU PULBERE ABC P6

Availability: In stoc

100,00 RON

Prezentare

1. DESTINATIA PRODUSULUI
Stingatorul portativ presurizat permanent incarcat cu 6 kg pulbere, P6, este destinat stingerii inceputurilor de incendii in urmatoarele cazuri:
- incendii de materiale solide – clasa A de incendiu
- incendii de lichide sau de solide lichefiabile – clasa B de incendiu
- incendii de gaze – clasa C de incendiu
- incendii care implica instalatii si echipamente electrice sub tensiune, max. 1000 V.
Atentie : stingatoarele cu pulbere nu se vor folosi asupra echipamentelor electrice cu relee sau contacte sensibile la praf!
2. CARACTERISTICI TEHNICE
- presiunea de lucru: 14 bar (poate fi citita direct pe cadranul manometrului)
- presiunea de incercare: 25 bar
- tip agent de stingere: pulbere ABC 40%
- gaz propulsor: azot
- masa incarcaturii : 6 kg pulbere
- valabilitatea incarcaturii : 5 ani
- capacitatea de stingere: 21A/113 BC
- temperatura de functionare : - 30°C ÷ + 60°C
- dispozitiv de refulare: furtun evacuare
3. MOD DE FUNCTIONARE SI UTILIZARE
Stingatorul portativ P6 functioneaza in pozitie verticala, conform instructiunilor de pe eticheta autoadeziva de pe corpul stingatorului.
- se indreapta capatul stingatorului cu furtunul spre baza focului
- se trage siguranta, rupandu-se astfel si sigiliul
- se actioneaza manerul declansator al robinetului.
4. GARANTII
Societatea producatoare garanteaza calitatea produsului timp de 12 luni de la data livrarii cu conditia respectarii de catre beneficiar a conditiilor de exploatare si depozitare.
In perioada de garantie societatea producatoare are obligatia sa repare sau sa inlocuiasca orice reper defect (sau intreg stingatorul) daca defectiunea s-a produs din cauza materialului sau executiei necorespunzatoare.
OR

Detalii

1. DESTINATIA PRODUSULUI Stingatorul portativ presurizat permanent incarcat cu 6 kg pulbere, P6, este destinat stingerii inceputurilor de incendii in urmatoarele cazuri: - incendii de materiale solide – clasa A de incendiu - incendii de lichide sau de solide lichefiabile – clasa B de incendiu - incendii de gaze – clasa C de incendiu - incendii care implica instalatii si echipamente electrice sub tensiune, max. 1000 V. Atentie : stingatoarele cu pulbere nu se vor folosi asupra echipamentelor electrice cu relee sau contacte sensibile la praf! 2. CARACTERISTICI TEHNICE - presiunea de lucru: 14 bar (poate fi citita direct pe cadranul manometrului) - presiunea de incercare: 25 bar - tip agent de stingere: pulbere ABC 40% - gaz propulsor: azot - masa incarcaturii : 6 kg pulbere - valabilitatea incarcaturii : 5 ani - capacitatea de stingere: 21A/113 BC - temperatura de functionare : - 30°C ÷ + 60°C - dispozitiv de refulare: furtun evacuare 3. MOD DE FUNCTIONARE SI UTILIZARE Stingatorul portativ P6 functioneaza in pozitie verticala, conform instructiunilor de pe eticheta autoadeziva de pe corpul stingatorului. - se indreapta capatul stingatorului cu furtunul spre baza focului - se trage siguranta, rupandu-se astfel si sigiliul - se actioneaza manerul declansator al robinetului. 4. GARANTII Societatea producatoare garanteaza calitatea produsului timp de 12 luni de la data livrarii cu conditia respectarii de catre beneficiar a conditiilor de exploatare si depozitare. In perioada de garantie societatea producatoare are obligatia sa repare sau sa inlocuiasca orice reper defect (sau intreg stingatorul) daca defectiunea s-a produs din cauza materialului sau executiei necorespunzatoare.

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste ghilimele simple (') pentru fraze.