0
Nu ai produse in cos.

0

Tel: 0787 896 701/ 0744 660 905 /0787 894 169

Mai multe poze

Manusa antichimice Sol-Vex 37-675

Availability: In stoc

12,00 RON

Prezentare

- Mănuşa de nitril Sol-Vex®Ansell este concepută să asigure rezultate optime în medii de lucru umede sau uscate în care rezistenţa chimică are caracter crucial. Complet reutilizabilă, cu o rezistenţă la abraziune neegalată, asigură un confort superb pentru purtător.

- Mănuşile de nitril Sol-Vex® sunt opţiunea ideală pentru manipularea în condiţii de siguranţă într-un domeniu larg de medii de lucru în care sunt prezente produse chimice agresive.
- Căptuşeala din bumbac a mănuşii, combinată cu flexibilitatea peliculei de nitril, oferă un confort excepţional pentru purtător.
- Finisajul cu textură nisipoasă conferă mănuşii o suprafaţă netedă ce reduce costurile indirecte graţie proporţiei reduse de rebuturi la piesele fragile.

*** In limita stocului disponibil

* campuri obligatorii

12,00 RON

Detalii

- Mănuşa de nitril Sol-Vex®Ansell este concepută să asigure rezultate optime în medii de lucru umede sau uscate în care rezistenţa chimică are caracter crucial. Complet reutilizabilă, cu o rezistenţă la abraziune neegalată, asigură un confort superb pentru purtător. - Mănuşile de nitril Sol-Vex® sunt opţiunea ideală pentru manipularea în condiţii de siguranţă într-un domeniu larg de medii de lucru în care sunt prezente produse chimice agresive. - Căptuşeala din bumbac a mănuşii, combinată cu flexibilitatea peliculei de nitril, oferă un confort excepţional pentru purtător. - Finisajul cu textură nisipoasă conferă mănuşii o suprafaţă netedă ce reduce costurile indirecte graţie proporţiei reduse de rebuturi la piesele fragile. OBSERVAŢII - Antistatice conform EN1149 APLICAŢII IDEALE - Prelucrarea şi pregătirea produselor chimice - Rafinare - Ulei şi benzină - Prelucrarea metalelor - Produse agrochimice - Industria tipografică Echipament de protectia muncii in conformitate cu standardele: EN 374 (JKL) - protejeaza impotriva agentilor chimici si microorganismelor (protectie limitata). EN 374 - protejeaza impotriva agentilor chimici si microorganismelor. Determinarea rezistentei la permeatia prod. chimice. EN 420 - manusi de protectie (cerinte generale). EN 388: Manusi de protectie impotriva riscurilor mecanice: Rezistenta la abraziune – 4 Rezistenta la taiere – 1 Rezistenta la rupere – 0 Rezistenta la perforare – 1 *** In limita stocului disponibil

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste ghilimele simple (') pentru fraze.