0
Nu ai produse in cos.

0

Tel: 0787 896 701/ 0744 660 905 /0787 894 169

Mai multe poze

DELTA PLUS Bocanci de protectie JUMPER2 S1P SRC

Availability: In stoc

105,00 RON

Prezentare

Bocancii Jumper S1P SRC fac parte din gama de echipamente pentru protectia muncii, categoria incaltaminte de protectie. Fetele sunt realizate din piele despicat pigmentata, in timp ce captuseala bocancilor de protectie este realizata din poliamida tip plasa. Bocancii sunt recomandati pentru utilizatorii care activeaza in domeniul constructiilor sau al industriei, si sunt testati conform normei EN ISO 20345. Jumper S1P SRC ofera un nivel crescut de confort si se recomanda pentru toate tipurile de lucrari ce necesita utilizarea unui echipament de protectie. Modelul este recomandat pentru domenii precum: industrie usoara, constructii, logistica, lucrari de finisare si bricolaj.

Talpa interioara: fixa - suprafata in poliamida pe latex antibacterian;
Talpa intercalara: injectata - PU bi-densitate;
Bombeu metalic;
Lamela antiperforatie metalica;
Produsul se supune normei EN ISO 20345, ceea ce inseamna ca bocancii de protectie sunt echipati cu un bombeu de siguranta ce ofera protectie impotriva socurilor, la un nivel de energie maxim ce echivaleaza cu 200 Joule, dar si impotriva unei striviri de 15 kN.


***In limita stocului disponibil

* campuri obligatorii

105,00 RON

Detalii

Bocancii Jumper S1P SRC fac parte din gama de echipamente pentru protectia muncii, categoria incaltaminte de protectie. Fetele sunt realizate din piele despicat pigmentata, in timp ce captuseala bocancilor de protectie este realizata din poliamida tip plasa. Bocancii sunt recomandati pentru utilizatorii care activeaza in domeniul constructiilor sau al industriei, si sunt testati conform normei EN ISO 20345. Jumper S1P SRC ofera un nivel crescut de confort si se recomanda pentru toate tipurile de lucrari ce necesita utilizarea unui echipament de protectie. Modelul este recomandat pentru domenii precum: industrie usoara, constructii, logistica, lucrari de finisare si bricolaj. Talpa interioara: fixa - suprafata in poliamida pe latex antibacterian; Talpa intercalara: injectata - PU bi-densitate; Bombeu metalic; Lamela antiperforatie metalica; Produsul se supune normei EN ISO 20345, ceea ce inseamna ca bocancii de protectie sunt echipati cu un bombeu de siguranta ce ofera protectie impotriva socurilor, la un nivel de energie maxim ce echivaleaza cu 200 Joule, dar si impotriva unei striviri de 15 kN. ***In limita stocului disponibil

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste ghilimele simple (') pentru fraze.